Per shen Valentin Mjaft me me Lule vetem....molle...?!

Per shen Valentin: Mjaft me me Lule, vetem....molle...?!
Simboli i dashurise vjen duke i aplikuar molles nje maske ne form zemre gjate rritjes se saj ne peme,duke ndaluar ne kete menyre depertimin e rrezeve te diellit ne ate pjese. Ne kete menyre qendron nje pjese e qarte e formes se zemres ne lekuren e molles...E krijuar nga nje kultivator australian John Crips.."pink Lady" edhe rritur e kultivuar per disa vjet ne Itali dhe jashte saj: nje nga karakteristikat e saj eshte "rezistenca e shkelqyer ne gatim"..te cilen e ben nje protagoniste  te embel ne kuzhine.

Dhe per shen Valentin bashke me mollen me zemer...mund ti sherbeni te dashurit tuaj ose te dahsures tuaj nje embelsire te bere me molllen me romantike qe ekziston! Recetat mund ti gjeni ne faqen

www.mela-pinklady.com
Erald Hoxha
Shqiperia.com

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama