5 rregulla per te kaluar nje Shen Valentin perfekt

5 rregulla per te kaluar nje Shen Valentin perfekt
1 - Dihet qe mbremjen e Shen Valentinit, te gjesh nje tavoline te lire ne restorant eshte pothujase e pamundur, nese do te keni nje partner dhe desheroni te dilni me te per nje mbremje romantike, mendohuni ne kohe dhe mbi te gjitha, nese doni te festoni ne menyre romantike dhe te qete nje keshille: bejeni nje dite perpara, do ta keni restorantit te gjithin ne dispozicionin tuaj.

2 - Nese idea juaj per mbremjen e Shen Valentinit eshte nje darke romantike ne apartamentin tuaj studioni me imtesi menune dhe gjeografine e tavolines: menune provojeni qe nje dite me pare per te mos rrezikuar qe te prishni mbremjen me ndonje ushqim te gatuar keq dhe zgjidhni nje ngjyre, te kuqen pershembull, i cili do te jete lajtmotivi i tavolines dhe i shtepise (pershembull shume qirinj te perhapur neper shtepi, do te krijojne atmosferen e duhur).

3 - Per femrat e martuara apo te fejuara prej kohesh, te cilat nuk e kujtojne me domethenien e fjales romanticizem, kjo feste mund te rifreskoje kujtesen e tyre dhe te partnerit qe kane ne krah. Nuk ka rendesi nese jeni pak a shume te rinj, mund te jete preteksti per te recituar pjesen e te dashuruarve dhe dihet, nga fantazia shpesh kalohet ne realitet.

4 - Per beqaret: therrisni mikeashta tuaja dhe prenotoni nje tavoline ne restorant per nje darke me to, naten e Shen Valentinit restoranti do te jete i mbushur plot me meshkuj, me partneret e tyre, nuk ju pengon asgje qe te hidhni nje sy rreth e rrotull apo per ato me te hedhurat te leshojne grepin.

5 - Nese festa e te dashuruarve nuk ben per ju, pasi sapo jeni ndare, nuk ka rendesi, fiksoni nje takim per nje masazh apo per parrukierin, me 14 shkurt. Festojeni vete festen dhe mesoni te jeni me e dashuruar me veten.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama