Stine Koncertore nga Orkestra Sinfonike e RTSH-se ne Universitetin e Arteve

'Stine Koncertore' nga Orkestra Sinfonike e RTSH-se ne Universitetin e Arteve
Orkestra Simfonike e RTSH-së do të nisë këtë javë stinën e re koncertore, ku pritet të interpretojnë artistë të njohur nga vendi dhe bota. Sezoni artistik përfshin 17 koncerte, nga të cilat i pari do të shfaqet ditën e premte në datën 27 janar ora 19:00, me të ftuar dirigjentin italian Vito Klemente. Ky koncert do të jetë i ndërtuar me vepra të repertorit të huaj.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama