Ne Universitetin e Arteve Stine Koncertore nga Fakulteti i Muzikes

Ne Universitetin e Arteve, Stine Koncertore nga Fakulteti i Muzikes
E mërkurë datë 25 janar, ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve nga stina koncertore e dimrit, do të zhvillohet koncerti nga studentët e Fakultetit të Muzikës. Gëzim Bulçari në violinë; Laura Kushta në piano; Ledi Paparisto soprano.Nga Sergei Sergeyevich Prokofiev, Sonata nr 2 për violinë dhe piano. Johann Sebastian Bach, Chaconne in dminor për violinë solo. Johann Sebastian Bach, Aria nga cantata nr 21 për soprano piano dhe violinë. George Frideric Handel, Air of variations për soprano dhe piano

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama