Kosova pranon humbjen Veliaj te mbaje premtimet

Kosova pranon humbjen: Veliaj te mbaje premtimet

Pas daljes publike të Erion Veliaj, duke shpallur fitoren për Tiranën, ka qënë kundërshtari i tij i djathtë Halim Kosova, i cili ka pranuar humbjen, ndërsa ka kërkuar që të mbahen të gjitha premtimet e bëra gjatë fushatës.

"Fitues i kësaj gare rezulton Erion Veliaj. Dua ta uroj dhe shpresoj që do e mbajë premtimin dhe nuk do i zhgënjejë qytetarët”, tha Kosova. Sot në mesditë Veliaj shpalli fitoren e Tiranës nga selia e PS-së dhe duke e falenderuar Kosovën për fushatën e qytetarisë, e ftoi të bashkëpunojë për atë që ai e quajti "shtëpia jonë e përbashkët”.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama