Kosova ne Priske Uje 24 ore infrastrukture me e mire ne shkolla

Kosova ne Priske: Uje 24 ore, infrastrukture me e mire ne shkolla

Kandidati i djathtë për Tiranën, Dr. Halim Kosova, mëngjesin e sotëm ka prezantuar programin e tij në Priskë të Dajtit. Kosova duke folur para qytetarëve u zotua se nesë ai do të zgjidhet kryetar I bashkisë së Tiranës, do të ulë taksat me 30% për bineset dhe për shtresat në nevojë.

Kandidati i PD, u shpreh gjithashtu se nuk i ka ndarë kurrë dhe as nuk do i ndajë qytetarët në të majtë dhe të djathtë.

Plani i Kosovës për Priskën përmbante ndër më kryesoret: “Përmirësimi i higjenës, ujë i pishëm pa ndërprerje. Përmirësimi i infrastrukturës rrugore, por prioritet do të jetë infrastruktura e arsimit para universitar dhe arssimi fillor.”


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama