120 vjet art i Piktures dhe Skulptures ne Shqiperi

'120 vjet art i Piktures dhe Skulptures ne  Shqiperi'
Koleksioni permanent i GKA

Është e hapur si zakonisht për publikun linja muzeale e artit shqiptar "120 vjet art i Pikturës dhe Skulpturës në Shqipëri", ku tregohet ecuria e artit shqiptar në periudha të ndryshme të tij, nga fundi i shekullit 19 deri në fillim të shekullit 21.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama