Tirana Kulturore 27 Janar - 4 Shkrut 2012

Tirana Kulturore 27 Janar - 4 Shkrut 2012

 • 'Kaligula'e Kamy-se ne Teatrin Kombetar

  Ne daten 3, 4 dhe 5 shkurt, ora 19:00, ne sallen 'Kadri Roshi' te Teatrit Kombetar ne Tirane, do te shfaqet drama historike 'Kaligula' e Albert Kamys. Kjo drame, pjesemarrese ne Festivalin Teatror te te Rinjve 2011, eshte vene ne skene nga regjisorja e re Esmeralda Stafa.

 • Teatri per femije

  8 vite më parë
  Teatri per femije

  Ne Teatrin e Metropolit, me date 4 dhe 5 shkurt, do te jepet shfaqja per femije, 'Vitaminat'. Te gjithe per nje nje per te gjithe. Salla 'Cehov" ora:10:30. Regjia: Alma Hoti Memo. Autori: Flamur Topi. Skenografia:Beqo Nanaj. Kostumet: Olta Bello.

 • 'Shtepia e Bernarda Albes' ne Teatrin Metropol

  Ne datat 28 dhe 29 janar, ne sallen 'Shekspir' te Teatrit te Metropolit, ora 20:00, shfaqet drama e 'Shtepia e Bernarda Albes'. Kjo drame e Frederico Garcia Lorkas ngjitet ne skene me regji te Kiço Londos. Kostumet jane te Berina Kokones, kurse koreografe Aledia Kondaj.

 • 'Piktura e jetes moderne' – Edicioni XVII

  Edicioni XVIII i ekspozites Onufri 2011 e titulluar 'Piktura e jetes moderne' do te vazhdoje te qendroje hapur deri me 5 shkurt 2012. Piktura e jetes moderne" apo kerkimi i modernitetit eshte nje perpjekje per ta çliruar artin nga klishe dhe formate te dites te cilat e tipizojne dhe e kategorizojne ate.

 • Ekspozita e perhershme e piktorit Leonardo Voci

  Piktori Leonard Voci ka hapur ne 'Sheraton and Toeers' ne Tirane nje ekspozite vetjake te artit modern. Ekspozita permban punime te ndryshme te kornizuara dhe te pakornizuara te piktorit, skica erotike, piktura ne papirus te permasave te ndryshme.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama