Tirana Kulturore 30 Janar - 6 Shkurt 2011

Tirana Kulturore 30 Janar - 6 Shkurt 2011

 • Andrea Griminelli perseri ne Tirane

  Te premten, me 4 shkurt, ora 19.00, Instituti Italian i Kultures organizon ne Teatrin e Operes dhe Baletit nje koncert, i cili kthen ne Tirane, pas , flautistin e -es e 2008 t suksesit famshem M? Andrea Griminelli, te shoqeruar kete radhe nga Ensemble Rossini Virtuosi.

 • 'Dance Teater' e Arteve ne ne Akademi

  Te shtunen, date 29, ore 19:00, ne skenen e Akademise se Arteve ne Tirane do te ngjitet nje dance teater kritik. Koreografia moderne e Gjergj Prevazit dhe teksti i Kim Mehmetit tentojne me kete shfaqje te depertoje ne mendjet e njerezve si nje menyre reagimi dhe ironie ndaj fenomeneve qe shqetesojne sot shoqerine.

 • Mbremje poetike muzikore ne TOB

  Ne daten 30 janar, ora 19:00, aktorja Ema Ndoja, mezzopranoja Vikena Kamenica dhe pianistja Merita Rexha, do te interpretojne ne Teatrin e Operes dhe Baletit poezite e W.

 • 'Le te bejme seks' ne Metropol

  Ne 29 dhe 30 janar, ora 20.00 ne sallen 'Cehov' te Teatrit te Metropolit ne Tirane shfaqet komedia 'Le te bejme seks' vene ne skene nga regjisorja e re Elma Dorezi nen interpretimin e aktoreve Devis Muka, Klodian Hoxha, Marsela Lena, Cubi Metka dhe Ermela Ruri.

 • Teatri i Kosoves ne Tirane

  10 vite më parë
  Teatri i Kosoves ne Tirane

  Ne datat 5 dhe 6 shkurt Teatri Kombetar i Kosoves vjen me dy shfaqje ne Tirane. 'Heshtja' dhe 'Vdekja dhe vasha' jane dy pjeset qe do te ngjiten ne skenen e teatrit Kombetar te Tiranes ne fundjaven e pare te shkurtit ne oren 19:00. Autor i vepres 'Heshtja' eshte Refet Abazi, regjisor Arta Kallaba.

 • Piktori Voci ekspozon ne Muzeun Kombetar

  Ne daten 2 shkurt, ora 19.00, ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar ne Tirane, piktori Leonard Voci organizon ceremonine e hapjes se nje ekspozite vetjake te arteve moderne.

 • 'Onufri 2010' ne Galerine e Arteve

  Ekspozita – konkursi i pervitshem 'Onufri', qe u hap ne Galerine e Arteve ne Tirane, edhe kete vit i eshte kushtuar artit shqiptar. Edicioni i 17-te i ketij konkursi i titulluar “Une jam artist” ka ruajtur perseri karakterin e tij kombetar.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama