Le te bejme seks ne Metropol

'Le te bejme seks' ne Metropol
Në 29 dhe 30 janar, ora 20.00 në sallën “Çehov” të Teatrit të Metropolit në Tiranë shfaqet komedia “Le të bëjmë seks” vënë në skenë nga regjisorja e re Elma Dorezi nën interpretimin e aktorëve Devis Muka, Klodian Hoxha, Marsela Lena, Cubi Metka dhe Ermela Ruri. “Le të bëjmë seks” është një pjesë teatrale me dy akte e shkruar nga dramaturgu i njohur rus me banim në Izrael, Valentin Krasnogorov. Personazhet e pjesës janë burri, gruaja, një profesor, një vajzë dhe një motër. Të gjithë personazhet e kësaj komedie të çuditshme absurde flasin vetëm për një gjë: për seksin.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama