Tirana Kulturore 14-21 Nentor 2010

Tirana Kulturore 14-21 Nentor 2010

Aktivitetet kulturore ne Tirane per periudhen 14 deri me 21 Nentor 2010

 • Kinema “Millenium”

  10 vite më parë
  Kinema “Millenium”

  KĂ«tĂ« javĂ« nĂ« kĂ«tĂ« kinema do tĂ« shfaqet filmi “Red” me aktoren Bruce Willis, John Malkovich dhe Morgan Freeman.

 • Kinema “Imperial”

  10 vite më parë
  Kinema “Imperial”

  NĂ« kĂ«tĂ« kinema do tĂ« shfaqen filmat “Shqiptari” dhe “Get Him to the Greek”. Ky film tregon historinĂ« e njĂ« shqiptari emigrant nĂ« Gjermani dhe jetĂ«n prej tĂ« huaji me kokĂ«n pas nĂ« vendlindje

 • NjĂ« piktor spanjoll nĂ« GalerinĂ« e Arteve

  Ekspozita “Antoni Clave - NjĂ« BotĂ« Arti. Veprat 1934 – 2002” do tĂ« qĂ«ndroje e hapur nĂ« GalerinĂ« e Arteve nĂ« TiranĂ« deri nĂ« datĂ«n 15 dhjetor.

 • Ekspozita

  NĂ« galerinĂ« “Zeta” nĂ« TiranĂ« Ă«shtĂ« hapur njĂ« ekspozitĂ«, e cila kurorĂ«zon kĂ«rkimet dy mujore tĂ« artistĂ«ve tĂ« rinj Ledia Kostandini, Marlene Hausegger dhe Enkelejd Zonja.

 • Ekspozita

  Edicioni i 13-t? i ekspozit?s s? p?rvitshme n? piktur? ?N?ntori?, i cili u hap n? dat?n 5 n?ntor n? ambientet e Muzeut Historik Komb?tar n? Tiran?, do t? q?ndroj? i hapur deri n? dat?n 20 n?ntor.

 • Prezantohet “PĂ«rndjekja dhe vrasja e Maratit”.

  NĂ« datĂ«n 26 nĂ«ntor, ora 18.00, nĂ« sallĂ«n “Black Box” tĂ« AkademisĂ« sĂ« Arteve nĂ« TiranĂ«, do tĂ« prezantohet dhe diskutohet rreth dramĂ«s “PĂ«rndjekja dhe vrasja e Zhan-Pol Maratit...”

 • Filmi ne Institutin Italian te Kultures

  Në kuadrin e festimeve me rastin e 150 vjetorit të bashkimit të Italisë, Instituti Italian i Kulturës në Tiranë, krahas aktiviteteve të tjera, organizon edhe shfaqjen e disa filmave italianë në ambientet e tij.

 • “Vdekja e njĂ« mbretĂ«reshe” nĂ« Metropol

  Teatri i Metropolit shfaq nĂ« datat 13, 14, 19, 20 dhe 21 nĂ«ntor, ora 20:00, nĂ« sallĂ«n “Çehov”, premierĂ«n e monodramĂ«s “Vdekja e njĂ« mbretĂ«reshe” Autor i veprĂ«s Ă«shtĂ« Rexhep Qosja, regjisore Inis Gjoni. Luan Eni Jani.

 • Java Teatrore e te Rinjve

  10 vite më parë
  Java Teatrore e të Rinjve

  NĂ« kuadrin e JavĂ«s Teatrore tĂ« tĂ« Rinjve, qĂ« u hap nĂ« datĂ«n 11 nĂ«ntor nĂ« TiranĂ«, nĂ« datĂ«n 18 nĂ«ntor, ora 19:00, nĂ« SallĂ«n e Re tĂ« Teatrit KombĂ«tar nĂ« TiranĂ« do tĂ« shfaqet premiera e komedisĂ« “Le tĂ« bĂ«jmĂ« seks” tĂ« regjisores sĂ« re Elma Dorezi.

 • “Darka e gabuar” rikthehet nĂ« Teatrin KombĂ«tar

  NĂ« datĂ«n 14 nĂ«ntor, ora 19:00, Teatri KombĂ«tar nĂ« TiranĂ« do tĂ« rishfaqĂ« dramĂ«n “Darka e gabuar” sipas romanit me tĂ« njĂ«jtin titull tĂ« shkrimtarit Ismail Kadare, dramatizuar nga regjisori Fatos Haxhiraj.

 • Panairi i librit “Tirana 2010”

  Në Pallatin e Kongreseve në Tiranë po mbahet edicioni i trembëdhjete i Panairit të Librit, i cili mbyllet në datën 15 nëntor.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama