Ekspozita Nentori ne Muzeun Historik

Ekspozita
Edicioni i 13-të i ekspozitës së përvitshme në pikturë “Nëntori”, i cili u hap në datën 5 nëntor në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë, do të qëndrojë i hapur deri në datën 20 nëntor.
Janë 37 piktorë shqiptarë që kanë ekspozuar punët e tyre më të mira të vitit. Për herë të parë në këtë ekspozitë, ku ndër vite kanë marrë pjesë piktorë të njohur shqiptarë, janë ftuar edhe artistë shqiptarë të Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi.
Kurator i ekspozitës është Besim Tula.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama