Turizmi Kulturor dhe Trashegimia jone Kulturore. Dy foto  qe flasin vete. –

Nga Jahja Drancolli

Qasja publike dhe trashëgimia kulturore gjatë sezonit veror te ne. Në anë tjetër, fqinjët nga Italia, Kroacia, Sllovenia… nga turizmi kulturor vjelin të ardhura maramëndëse…!

Turizmi Kulturor(!)