Spiropali per Heronjet Kushi dhe Laçi.

Për Spiropalin, Vojo Kushi dhe Vasil Laçi, dy të rinjtë, pjesë e njësive guerile në mbarë Shqipëruan që u vranë nga italianët, nuk janë aq të rëndësishëm për t’u dekoruar dhe madje fakti që kanë vdekur para 100 vitesh, ua ul akoma më shumë vlerat.

Po kush eshte i rendesishem per Spiropalin. Ata qe grabisin e blejne vota sot (!)

Apo “Skenderbeu”  Socialistes.