Pjeter Marku-Ekspozite pikture ne natyre, Rreshen. –

Hapja e nje ekspozite ne sheshin e qytetit eshte demonstrim kulturor eshte nje menyre ndryshe komunikimi me njerezit me te thjeshte, dhe jo nje karshillek sic rebelohet ndonjeri perballe.