Njihuni me veprat e Piktorit Vehap Kokalari. (Album). –

Njihuni me veprat e Piktorit te njohur qe me talentin e tij po ze vend nderi ne Koleksione private dhe muzeale ne bote.

Vetem me tematike nga Jeta dhe vepra e Skenderbeut njihen shume tabllo te tijat. Institucionet tona nuk kane interes per art, por per buje e propogande.