Zjarr ne Dajt

Nje zjaarr i madh ne keto momente po shkrumbon Parkun Kombetar te Dajtit mbi Priske. Kushdo nga banoret e Tiranes mundet ta shikoje me sy te lire. Sot mediat Elektronike dhe te shkruara njoftuan per nje zjarr qe po shkaterron Parkun e Qaf Shtames ne Kruje. Dje zjarri ishte ne kuroren e Tiranes, ne Selite. Qeveria te therrase 6 milione turistet e vitit te kaluar, qe te ndihmojne te shuarjen e ketyre zjarreve. Se ne ketu ne Shqiperi nuk kemi pare, kjo eshte fjale sa me u thane, se vetem per neser, qe te zgjedhim Kryetarin do harxhohen nje gjysem milioni Euro. Me dhimbje po i shkruaj keto rrathe, por …..

Zjarr ne Dajt