10 Qershor 2023

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 97.6 lekë dhe do të shitet me 99 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 105.2 lekë dhe do shitet me 106.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.8 lekë dhe do shitet me 109 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 122.2 lekë dhe do shitet me 123.5 lekë.