Edhe pak orë na ndajnë nga protesta, ja çfarë po ndodh në Shkodër …

20 MAJ 2020

Edhe pak orë na ndajnë nga protesta e ditës së sotme që është thirrur nga Aleanca pas shembjes së Teatrit. Policia në Shkodër ka shtuar masat e kontrollit. Shkodra vijon të mbetet zonë e kuqe dhe Policia monitoron hyrje -daljet në qytet.

Gazetari Senad Nikshiqi mëson se janë ndaluar disa automjete me protestues nga Policia dhe nuk lejohen të vijnë drejt Tiranës.

Gazeta Sot