Recital i studentes Erga Halilaj

Recital i studentes Erga Halilaj
Studentja pianiste Erga Halilaj do të japë të hënën, datë 24 janar, ora 19.00, në sallën e madhe të koncerteve të Akademisë së Arteve një koncert recital me muzikë nga veprat e Kaçinari, Liszt, Schubert, Ginastera, Beethoven dhe Bach. Pianistja e re do të luaj nga Nga Mark Kaçinari suitën ilire; fantazi nga Schubert Liszt, sonatën Nr.1 të Alberto Ginestras, temë me variacione nga Ludwig von Beethoven dhe prelud dhe fugë nga Bach. Hyrja është e lirë. Koncert jepet në kuadrin e “Stinës koncertore VI”- Dimër 2010 – 2011.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama