Koncert i klases se pianos te Prof. Anita Tartari

Koncert i klases se pianos te Prof. Anita Tartari
Të martën, datë 25 janar, ora 19.00, klasa e pianos e prof. Anita Tartari do të jap një koncert me muzikë nga veprat e kompozitorëve shqiptarë dhe të huaj si Ibrahimi, Schumann, Rahmaninovn, Beethoven, Lara, Debussy dhe Liszt , në sallën e madhe të koncerteve të Akademisë së Arteve në Tiranë. Pianistët e rinj janë Erta Cane, Tringa Siqeca, Brisilda Bufi dhe Albina Tarifa do të luajnë SCHUMANN, Robert - fantazia në Do Mazhor nga Schumann, toccata nga Feim Ibrahimi, etyd op. 39 Nr. 6, 42 dhe 4 nga Sergei Rahmaninov, sonatën Nr. 26 dhe sonatën pastorale nga Beethoven, baladën Nr.1 nga Kozma Lara, variacione mbi një temë polake nga Franz Listz dhe tre prelude nga Claude Debussy. Hyrja është e lirë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama