Prezantohet Perndjekja dhe vrasja e Maratit

Prezantohet 'Perndjekja dhe vrasja e Maratit'
Në datën 26 nëntor, ora 18.00, në sallën “Black Box” të Akademisë së Arteve në Tiranë, do të prezantohet dhe diskutohet rreth dramës “Përndjekja dhe vrasja e Zhan-Pol Maratit...” (e njohur edhe si Marat/Sade), një nga dramat më të famshme gjermane të viteve ’60. Së afërmi ajo do të shfaqet edhe në skenat shqiptare. Më parë do të bëhet një prezantim i librit përkatës dhe do të paraqiten nga studentë të Akademisë së Arteve nën regjinë e Arben Kumbaros disa fragmente nga vepra. Po këtë mbrëmje do të zhvillohet edhe një diskutim mbi temën “Dhuna, revolucioni dhe më pas”.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama