Premiera absolute e operes Verter

Premiera absolute e operes 'Verter'
Në datat 20, 22, 24, dhe 26 prill, ora 19.00, Teatri i Operës dhe Baletit në Tiranë jep premierën e operës “Verter”. “Verter” është një dramë lirike me katër akte me libret të Édouard Blau, Paul Milliet dhe Georges Hartmann sipas të romanit të famshëm gjerman “Vuajtjet e Verterit të ri” të Johann Wolfgang von Goethe. Muzika është e Jules Massenet. Kjo opera vjen me regji të Patrizia Panton. Skenografia dhe kostumet janë të Platon Mjeshtër koncertues është Martin Bardhit. Zeller. Me pjesëmarrjen e tenorit Saimir Pirgu. Në rolet kryesore interpretojnë Vikena Kamenica, Armando Likaj, Sidrit Bejleri, Edvin Kastrati, Eriona Gjyzeli, Ulpiana Aliaj, Erlind Zeraliu dhe Denis Skura

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama