Krijimtaria e Kushtes ne AAB

Krijimtaria e Kushtes ne AAB
Në vijim të koncerteve për sezonin artistik janar-qershor të Orkestrës Simfonike të RTSH, në datën 22 prill, ora 19:00, në sallën e madhe të Akademisë së Arteve të Bukura (AAB) në Tiranë do të jepet një koncert me krijimtarinë e kompozitorit Shpëtim Kushta, me rastin e 65-vjetorit të lindjes.

Pjesëmarrës në këtë koncert janë artistët J. Barbullushi, Dr. O. Arapi, A. Lepuri, P. Afezolli, M. Leka, E. Golemi, A. Strazimiri, L. Paparisto, R. Hoxhi, L. Radovani, A. Prosi, L. Kushta. E. Hoxha, G. Vaso dhe kompleksi i fëmijëve.

Hyrja e lirë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama