Nene Tereza ne Biblioteken Kombetare

Nene Tereza ne Biblioteken Kombetare
Në kuadrin e aktiviteteve me rastin e 100-vjetorit të lindjes së Nënë Terezës, në datën 9 dhjetor, ora 11:00, në Bibliotekën Kombëtare në Tiranë hapet ekspozita me titull “Mbi gjurmët e Nënë Terezës së Kalkutës” Në këtë ekspozitë do të paraqiten imazhe të marra nga vëllimi “Bukuri e harruar -The forgotten beauty” i dy autoreve italiane Elisa Venturelli dhe Federica Miglio, publikuar nga shtëpia botuese “Alessandro Turci”. Albumi i Elisa Venturelli “Në gjurmët e Nënë Terezës” u publikua me rastin e 100-vjetorit të humanistes shqiptare. Disa prej këtyre fotografive vazhdojnë të jenë të ekspozuara në galerinë e artit bashkëkohor “Marchina”.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama