Liceu Artistik Jordan Misja ne 65-vjetor

Liceu Artistik 'Jordan Misja' ne 65-vjetor
Me rastin e 65-Vjetorit të Liceut Artistik "Jordan Misja", më datë 10 dhjetor, ora: 20:00 në Teatrin Kombëtar të Operas do të organizohet një koncert festiv, ku do të performojnë nxënësit e Liceut Artistik. Krahas kësaj, në hollin e "Liceut Artistik" do të hapet një ekspozitë ku do paraqiten piktura dhe fotografi. Në këtë përvjetor do jenë të ftuar shumë artistë të njohur që kanë dalë nga bankat e Liceut. Gjithashtu do të ftohen figura të njohura të artit dhe kulturës

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama