Ekspozita Nentori 2011- dicioni XIV

Ekspozita 'Nentori 2011'- dicioni XIV
Vazhdon te jetë e hapur deri më 16 dhjetor, edicioni i XIV i ekspozitës "Nëntori 2011", në Galerinë Kombëtare të Arteve. Në ekspozitën "Nëntori 2011" - edicioni i XIV marrin pjesë Kuratorë të ekspozitës janë Aleksandër Filipi dhe Adrian Devolli. Në këtë ekspozitë do të paraqesin punimet e tyre rreth 30 piktorë te grupimit "Nëntori". Ata do të ekspozojnë rreth 60 punime në pikturë. Grupimi "Nëntori" i formuar pas viteve 90' përbëhet nga piktorë të brezave të ndryshëm që i bashkon zhanri dhe vazhdimësia e traditës së pikturës në Shqipëri

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama