Koncert ne Universitetin e Arteve

Koncert ne 'Universitetin e Arteve'
Më 14 dhjetor në sallën e koncerteve të "Universitetit të Arteve", ora: 19:00 do të zhvillohet koncerti i Universitetit, me orkestrën e tij. Solistë: Klejda Tare në piano dhe Astrit Mustafa në klarinetë (solist nga Kosova). Koncerti për piano: Nr: 5 Bethoven. Koncerti për klarinetë: Weber dhe Mascagni intermexo.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama