Kinema “Imperial” Ne kete kinema do te shfaqen filmat Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 dhe Going the Distance.

Kinema “Imperial” Në këtë kinema do të shfaqen filmat 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1' dhe 'Going the Distance'.
Komedia romantike “Going the Distance” bën fjalë për Erin (Drew Barrymore) dhe Garrett (Justin Long), të cilët kanë rënë keq në dashuri. Por Erin shkon në San Francisco për të studiuar gazetari, ndërsa Garrett rri në New York për të punuar në industrinë e muzikës. Mënyra e vetme për të mbajtur gjallë dashurinë e tyre është vetëm interneti dhe fluturimet e shpeshta tek njeri-tjetri. Por pikërisht në çastin kur duket se çifti do të ribashkohet, që të dy përjetojnë ndarje të madha, që duket sikur do t’i ndajnë përgjithnjë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama