Kater filma ne Marub

Kater filma ne  'Marub'
Këtë javë Akademia e Filmit dhe Multimedias “Marubi” ofron katër filma për dashamirësit e kinematografisë. Të mërkurën, në datën 9 mars, kjo Akademi do të shfaqë një film francez. Filmi jepet në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Shqipëri.

Të enjten, në datën 10 mars, Akademia si gjithnjë organizon të enjten e saj klasike, ku zakonisht shfaq një film të huaj. Të premten, datë 11 mars Akademia, në bashkëpunim me Ambasadën e Spanjës në Shqipëri, në kuadrin e “Të premtes së kinemasë spanjolle”, do të projektojë një film spanjoll.

Ndërsa të shtunën, datë , 12 mars në kuadrin e Frankofonisë 2011 dhe në bashkëpunim me Ambasadën e Rumanisë në Shqipëri, Akademia shfaqe filmin romun "Si kam festuar fundin e botës" (Cum mi-am petrecut sfarsitul lump) të regjisorit Catalin Mitulescu, prodhim i vitit 2006. Filmi është në rumanisht me subtitra në frëngjisht. Të gjitha shfaqjet e filmave fillojnë në orën 19:00.

Hyrja është e lirë për të gjithë filmat.

Akademia e Filmit dhe Multimedias
“Marubi” ndodhet në
Rr. “Aleksandër Moisiu”, Nr. 76, ish-Kinostudio.
 Tel/fax: +355 42 365 188/157

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama