Nje sfide e pazakonte e Gjergj Bojaxhiut ndaj rivaleve Testi poligraf

Nje sfide e pazakonte e Gjergj Bojaxhiut ndaj rivaleve: Testi poligraf

Gjatë intervistës me Blendi Fevziun në emisionin “Opinion”, kandidati i pavarur për kryebashkiak i Tiranës, Gjergj Bojaxhi, u bëri një sfidë të pazakontë rivalëvëve të tij.

Për t’u dhënë fund përfoljeve për korrupsion për secilin prej tyre, ai i ftoi që secili të bëjë publikisht një test poligraf me aparaturën amerikane që disponon SHISH-i dhe me specialistë të huaj.

Testi poligraf nuk ka garanci 100% që zbulon të vërtetën, prandaj nuk konsiderohet si provë në gjykatat amerikane, por si opinion eksperti.

Sidoqoftë, përqindja e suksesit të këtij testi është nga 90%-100%.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama