Vajza e vokalistit te Elita 5 mahnit jurine ne The voice of Turkey

Vajza e vokalistit te 'Elita 5' mahnit jurine ne 'The voice of Turkey'

Vajza e vokalistit të grupit “Elita 5” e cila edhe quhet me emrin Elita si duket e ka trashëguar profesionin e të atit. Ajo e ka kaluar me sukses javën e parë të këndimit në spektaklin  “The voice of Turkey”. Elita e ka mahnitur edhe jurinë me zërin dhe performancën e saj. Gazeta Express ju sjell videon e performancës së Elitës nga njëri prej spektakleve "live" më të shikuara në Turqi.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama