Emocionuese pastori qan Biznesmenet u thone jetimeve kopila

Emocionuese, pastori qan: Biznesmenet u thone jetimeve, kopila

Në studion e Opinion, pastori Paulin Vilajeti ka reaguar në një mënyrë ndryshe për nga vetë rrjedha që mori natyra e emisionit. Ai me një gjuhë të ndjeshme u shpreh se kishte shumë të vështirë për të kuptuar se si mund të rritet një fëmijë në kohën kur prindi i tij, s’ka fare mundësi ta rrisë dhe ai e ka braktisë, por ne ende vazhdojmë ta quajmë atë kopil.

 

Ndërsa, ai theksoi, se unë, një ditë prej ditësh, iu luta dikujt që të më ndihmonte me një ndihmë modeste për këta fëmijë, por ai mu përgjigj: “Aman më le rehat me ata kopila” Menjëherë, pas këtij episodi të vogël, nga sytë e pastorit rrjedhin lot...

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama