Humor

Humor

Foto, Video, Barceleta dhe me shume do ti keni ne faqen tone. Per me shume buzeqeshje per ju :)

Video

Vajza e vokalistit te 'Elita 5' mahnit jurine ne 'The voice of Turkey'

Vajza e vokalistit te Elita 5 mahnit jurine ne The voice of Turkey

Vajza e vokalistit të grupit “Elita 5” e cila edhe quhet me emrin Elita si duket e ka trashëguar profesionin e të atit. Ajo e ka kaluar me sukses javën e parë të këndimit në spektaklin  “

8 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama