Balet dhe interpretues te rinj ne TOB

Balet dhe interpretues te rinj ne TOB
Në ketë muaj të fundit të vitit 2010 në Teatrin e Operës dhe Baletit në Tiranë zhvillohen një sërë aktivitetesh artistike. Në datën 8 dhjetor, ora 18:00, në skenën e këtij teatri do të ngjiten pjesë nga baletet “Ivan” dhe “Ëndrra e Hirushes” me koreografi të Leonard Xhokaxhiut. Interpretojnë solistët dhe Trupa e Operës dhe Baletit. Ndërsa në datën 10 dhjetor, ora 19:00, në hollin e këtij teatri interpretues të rinj shqiptarë do të japin një koncert.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama