45 - Vjetori i Universitetit te Arteve

45 - Vjetori i 'Universitetit te Arteve'
Më 15 dhjetor ora: 10:00, në sallën e Universitetit të Arteve do të zhvillohet, koncerti jubilar i 45- Vjetorit të "Universitetit tëArteve". Në këtë përvjetor koncerti që do të zhvillohet tenton të sjellë në vëmëndje, kontributin ndër vite. Koncerti në vetvete duke u nisur që nga orkestra, mbledh emra që kanë kontribuar dhe kontribojnë në jetën artistike shqiptare si dhe bashkimin e instrumentistëve të rinj (studentë) që japin imazhin e perspektivës dhe vijueshmërinë e këtij Universiteti. Mbyllja e aktivitetit do t'i kushtohet kompozimeve të pavdekshme të Bethovenit, duke marrë parasysh faktin historik se edhe para 45-vjetësh, Konservatori u hap nën frymëzimin e veprës së Bethovenit për piano dhe orkestër

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama