Artistet Shqiptare

Artistet Shqiptare

Aktor

Elida JANUSHI

Elida JANUSHI

AktorePas diplomimit si aktore ne 1974 emerohet Teatrin Popullor ku vazhdon edhe sot. Ajo merr pjese ne keto teatro: “Lezja”, “Vershime Pranverore”, “Doktori pacient”, “Fytyra e dyte”, “Luiza Mill

13 vite më parë | Lexo më shumë »
 • Merkur BOZGO

  Merkur BOZGO

  AktorLindur ne Gjirokaster mars 1937. Kreu gjimnazin e Tiranes ne 1957. Nga ky vit studioi per gjuhe-letersi ne Fakultetin Filologjik. Nga 1961 punon si aktor ne Estraden e Ushtrise, deri me 1968, me pas punon ne TVSH deri ne 1976. Prej ketij viti de

  13 vite më parë | Lexo më shumë »
 • Sokol ANGJELI

  Sokol ANGJELI

  AktorKreu studimet e larta ne Degen e Artit Skenik ne Akademine e Arteve dhe u diplomua si Aktor. Nga 1977 dhe ne vazhdim eshte aktor ne Teatrin Kombetar . Disa nga rolet ne teater jane : “Vershimet Pranverore”, “Tragjedia”, &

  13 vite më parë | Lexo më shumë »

Piktore

Piktura nuk mund të ndalet

Piktura nuk mund te ndalet

I ftuar special në "Onufri 09", Gjelosh Gjokaj kthehet në Tiranë me dy vepra nga periudha moderne e krijimtarisë së tij.Si bashkëjetojnë artet në pikturën e tij dhe përse nuk e pranon ndikim

13 vite më parë | Lexo më shumë »
 • Lulzim Myrto

  Lulzim Myrto

  Ka lindur në Tiranë, në vitin 1969.Pas Liceut Artistik, Tiranë ka mbruar Akademinë e Arteve në Tiranë në degën Skenografi-kostumografi.Është pjesmarrës në shumë ekspozita kolektive

  13 vite më parë | Lexo më shumë »
 • Hajrush Fazliu

  Hajrush Fazliu

  Nga Ylli DrishtiPiktori Hajrush Fazliu i përket brezit të artistëve shqiptarë që u formuan në shkollën shqiptare të arteve figurative në Kosovë. Student i Akademisë së Arteve në Prishti

  13 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama