Agim Kadillari

Agim Kadillari lindi më 1953, piktor shqiptar. Pikturat e Agimit që tani jeton e punon në Shkodër që nga 1976-ta janë ekspozuar në pjesë të ndryshme të botës si: Malin e Zi, Holand, Gjermani dhe Greqi. [redaktoni] Lidhje të jashme Disa pikutra të Agim Kadillarit Ky artikull nga Arti është një faqe cung. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama