Suela KONJARI

Aktore

Diplomohet per Drame ne Akademine e Arteve viti 1987. Aktualisht aktore e Teatrit Kombetar. Rolet me te spikatura ne teater jane :
“Nata me hene”, “kush vjedh nje kembe ka fat ne dashuri”, “Marrezia e madheshtise”, “Fando dhe Lis”, “Oportunesku”, “Kamila e engjejve”.

Rolet me te spikatura ne kinematografi:
“Ne prag te jetes”, “Kur hapen dyert e jetes”, “Flutura ne kabinen time”, “Historiani dhe kameleonet”, ‘’Lumi qe nuk shteron”.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama