Tirana Kulturore 31 Mars - 7 Prill 2012

Tirana Kulturore 31 Mars - 7 Prill 2012

 • Koncert simfonik ne Universitetin e Arteve

  Diten e premte, me 6 prill, ora 19:00, Orkestra Simfonike e RTSH-se do te jape ne ambientet e Universitetit te Arteve, nje koncert me muzike te Shastakovicit, nen dirigjimin e italianit Etore Papadia.

 • 'Karnavalet e Korces' ne Metropol

  Teatri i Metropolit vazhdon te shfaqe çdo dite, deri ne daten 29 prill, ne sallen Shekspir, ora 19:00, premieren e komedise "Karnavalet e Korçes" te autorit Spiro Ҫomora dhe vene ne skene nga regjisorja Elma Dorezi.

 • Ekspozita 'Intimitet Mediterran'

  Deri ne 4 prill, ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar, piktori Lian Lutfija paraqet tablote e tij me moton 'Nje sfide ndaj hiprealizmit'. Me konceptin e nderthurjes se jetes dhe natyres mesdhetare, por te transformuar ndryshe dhe me nje teknike te re klasike paraqiten rreth 20 tablo te punuara ne vaj.

 • Premiera 'Te gjithe per nje, nje per te gjithe'

  Ne Teatrin e Metropolit, çdo te diel, ne sallen 'Cehov', ora 10:30 do te jepet shfaqja per femije 'Te gjithe per nje, nje per te gjithe' me autor Flamur Topin. Pjesa me regji te Alma Hoti Memos ben fjale per nje takim te rendesishem qe do te bejne vitaminat me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te tyre.

 • Italia ne Kinema

  8 vite më parë
  Italia ne Kinema

  Instituti Italian i Kultures ne bashkepunim me Akademine e Filmit & Multimedias Marubi ofron nje sere filmash per publikun shqiptar. Diten e marte, 3 prill, ora 19:00, do te shfaqet filmi 'La Destinazione'. Ky film eshte prodhuar ne vitin 2003 dhe ka si regjisor Piero Sanna-n.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama