Koncert simfonik ne Universitetin e Arteve

Koncert simfonik ne Universitetin e Arteve
Ditën e premte, më 6 prill, ora 19:00, Orkestra Simfonike e RTSH-së do të japë në ambientet e Universitetit të Arteve, një koncert me muzikë të Shastakovicit, nën dirigjimin e italianit Etore Papadia. Ky koncert është fryt i një bashkëpunimi ndërmjet Institutit Italian të Kulturës në Tiranë dhe Radio Televizioni Shqiptar . Programi ofron muzikë edhe nga repertori i K. Kurpinskit.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama