Tirana Kulturore 3 - 10 Maj

Tirana Kulturore 3 - 10 Maj

  • Kinemaja italiane ne Tirane

    Me rastin e 150 Vjetorit te Bashkimit te Italise, Instituti Italian i Kultures ne tek Akademia e Filmit e Tirane, do te shfaq dhe Multimedias 'Marubi', çdo te marte, ora 19:00, deri ne daten 21 qershor, nje te titulluar 'Italia pare e cikel filmash italian permes ekranit te madh'.

  • 'Zeta' 'duke pritur...'Kosta Kocin

    Ne galerine private 'Zeta' ne Tirane eshte hapur ekspozita e piktorit Kosta Koçi. Nen titullin 'duke pritur...', Kosta Koçi ekspozon pune, te cilat i perkasin periudhes se viteve 1988 -89, si dhe te dy viteve te fundit 2010-11.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama