Tirana Kulturore 5 - 12 dhjetor 2010

Tirana Kulturore 5 - 12 dhjetor 2010

 • Balet dhe interpretues te rinj ne TOB

  Ne kete muaj te fundit te vitit 2010 ne Teatrin e Operes dhe Baletit ne Tirane zhvillohen nje sere aktivitetesh artistike. Ne daten 8 dhjetor, ora 18:00, ne skenen e ketij teatri do te ngjiten pjese nga baletet 'Ivan' dhe “endrra e Hirushes' me koreografi..

 • Muzika mesdhetare ne TOB

  10 vite më parë
  Muzika mesdhetare ne TOB

  Ne daten 9 dhjetor, ora 19:00, artiste italiane do te japin ne Teatrin e Operes dhe Baletit ne Tirane nje koncert me muzike mesdhetare. Artistet italiane do t’i ofrojne publikut kryeqytetas nje repertor me muzike dhe valle etnike dhe popullore te jugut te Italise

 • Nje orkester italiane ne Shtepine

  Qendrore te Ushtrise Ne daten 12 dhjetor, ora 19:00, ne Shtepine Qendrore te Ushtrise ne Tirane, nje orkester italiane do te jape nje koncert me muzike popullore.

 • Huadhenesja zonjusha Zhuli

  10 vite më parë
  'Huadhënësja zonjusha Zhuli'

  Ne kuadrin e Javes Teatrore te te Rinjve ne daten 4 dhjetor, ora 19:00, ne Sallen e Re te Teatrit Kombetar ne Tirane do te shfaqet premiera e drames 'Huadhenesja zonjusha Zhuli' te Johan August Strindberg, me regji te Luljeta Hoxhes.

 • Pse nuk rri per mengjes

  10 vite më parë
  'Pse nuk rri per mengjes'

  Ne kuadrin e Javes Teatrore te te Rinjve ne daten 8 dhjetor, ora 19:00, ne Sallen e Re te Teatrit Kombetar ne Tirane do te shfaqet premiera e komedise 'Pse nuk rri per mengjes' te Ray Cooney dhe Gene Stone, me regji te Rozina Kostanit.

 • Andi dhe Norman

  10 vite më parë
  Andi dhe Norman

  Ne daten 12 dhjetor, ora 19:00, ne Sallen e Re te Teatrit Kombetar ne Tirane, po ne kuadrin e Javes Teatrore te te Rinjve, shfaqet komedia 'Andi dhe Norman' e Neil Simon, me regji te Andia Xhunges.

 • 'Klasik' ne Akademine e Arteve Gjate

  Gjate kesaj jave do te jepen dy koncerte ne Akademine e Arteve ne Tirane ne kuadrin e edicionit te 11-te te sezonit koncertor nderkombetar i muzikes 'Klasik'.

 • Nene Tereza ne Biblioteken Kombetare

  Ne kuadrin e aktiviteteve me rastin e 100-vjetorit te lindjes se Nene Terezes, ne daten 9 dhjetor, ora 11:00, ne Biblioteken Kombetare ne Tirane hapet ekspozita me titull 'Mbi gjurmet e Nene Terezes se Kalkutes' Ne kete ekspozite do te paraqiten imazhe te marra nga vellimi...

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama