Tirana Kulturore 21-28 Nentor 2010

Tirana Kulturore 21-28 Nentor 2010

 • 'Cifti i shqyer' vjen në Metropol

  Teatri i Metropolit ne Tirane shfaq ne datat 25, 26, 27, dhe 28 nentor, ora 20:00, komedine 'Çifti i shqyer' te dramaturgut italian Dario Fo. Kjo komedi trajton ne menyre groteske historine e nje çifti te martuar.

 • Prezantohet 'Perndjekja dhe vrasja e Maratit'

  Ne daten 26 nentor, ora 18.00, ne sallen 'Black Box' te Akademise se Arteve ne Tirane, do te prezantohet dhe diskutohet rreth drames 'Perndjekja dhe vrasja e Zhan-Pol Maratit...' (e njohur edhe si Marat/Sade), nje nga dramat me te famshme gjermane te viteve ’60.

 • Otello ngjitet ne TOB

  10 vite më parë
  'Otello' ngjitet ne TOB

  Ne datat 21 dhe 23 nentor, ora 19:00, ne Teatrin e Operes dhe Baletit ne Tirane do te shfaqet opera 'Otello' e Giuseppe Verdit. Kjo veper vihet ne skene nen regjine e Nikolin Gurakuqit. Skenograf eshte Alfredo Troisi, mjeshter koncertor Alessandro D’Agostini.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama