Besjana Kurmeka

Besjana Kurmeka

Besjana Kurmeka ka lindur ne Tropoje me 1990.Vazhdon studimet e larta ne degen e Inxhinieri Informatike ne Universitetin Politeknik te Tiranes.

Pavaresisht studimeve te shkencave ekzakte pasioni I saj mbetet poezia dhe pikerisht talenti I saj u zbulua nga mesuesit e shkolles se mesme.

Libri i saj i pare me tregime eshte botuar ne vitin 2007 me titull „E kujt t’i besoj une?!“.

Krijimtaria e saj vijoi me romanin “Une,ti dhe djalli…” i botuar ne vitin 2009.
Me pas me librin me poezi “Atje,mes tyre!” botuar ne vitin 2010.

  • Nje fragment i shkeputur nga romani 'Une,ti dhe djalli…'

    Nuk e di nese po bej mire apo jo qe po te shkruaj,por e kisha shume te nevojshme te t’i thoja keto fjale.Megjithese jeta na erdhi e tille dhe nuk na dha mundesi te conim deri ne fund nje rruge,qe dikur e patem nisur bashke

  • Kedo mund te lendosh,vetem ata te dy jo!

    Nese je banor i kesaj bote,je vetem fale dy personave qe te sollen ne jete.Po te mos ekzistonin ata te dy,kuptohet qe as ti s’do te ishe.Ata te falen gjene me te cmuar:JETEN

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama