Kedo mund te lendoshvetem ata te dy jo!

Disa nga tregimet e librit”E kujt t’I besoj une?!” jane:

Kedo mund te lendosh,vetem ata te dy jo!
Harron se mban nje maske.
Vjen natyrshem.
Njih vetveten.
A ke menduar ndonjehere edhe per te?
C’ka nuk mund t’i shmangemi,perse te na trembe?
Maturante.
Gjithcka dhe asgje.
Eshte kenaqesi te bisedosh me nje njeri te zgjuar.
E kujt t’i besoj une?!
S’ka teresisht te mire apo te keqinj.
Perse ndodh keshtu?
Nese s’ka barazi s’ka as zhvillim.
Mos e lendo nje zemer.
Di te falesh.
Nuk eshte paraja,ajo qe...
C’e do jeten pa liri.
Praktike dhe taktike.
Hapesira te pafundme vetmie,etj.

Nje fragment i shkeputur nga tregimi me titull „Kedo mund te lendosh,vetem ata te dy jo!“

Nese je banor i kesaj bote,je vetem fale dy personave qe te sollen ne jete.Po te mos ekzistonin ata te dy,kuptohet qe as ti s’do te ishe.Ata te falen gjene me te cmuar:JETEN.Te ofruan edhe ty mundesine qe te kryesh udhetimin tend,te shijosh te paprituarat dhe misteret qe ai bart ne vetevete.Kur erdhe ne jete te pane syckat e vogla,degjuan te qarat e tua,te mbajten ne krahe per te paren here.C’gezim e c’ndjenje te vecante kane ndier ne ato caste saqe nuk mund te pershkruhet me fjale,etj.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama