Planet ne Cmenduri 2

E shpirtrat jane nxire ,
kane marre pamjen e tyre
me te peshtire .
Eshte marrosur e eshte
dhene pas kesaj dynjaje ,
e shpirtin e saj larg saj
s’mund te mbaje ...!
Prej Zotit sa shume u larguan
e ne rruge tokesore marshuan .
Planet i dikurshem ne cmenduri
tashme po merr nje drejtim te ri .
Eshte nje brez i ri qe po
i jep drejtimin ,
dhe te Zoti po gjen shpetimin !

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama