Si te veprojme per Rastet e Meposhtme

Si te veprojme per Rastet e Meposhtme

 • Aplikimi

  13 vite më parë
  Aplikimi

  Ne rast humbje/vjedhje/demtimi/apo ndryshime ne te dhenat e gjendjes civile, shtetasi mund te kryejne ri-aplikimin per dokumentet e identitetit (leternjoftim /pasaporte biometrike) ne zyrat te aplikimit

 • Aplikimi - Pasaporte

  21 vite më parë
  Aplikimi - Pasaporte

  Çdo shtetas qe ka mbushur moshën 16 vjeç mund te kryeje një aplikim të vetëm në zyrat e aplikimit për tu pajisur me letërnjoftim dhe pasaporte biometrike

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama