Toni Milaqi lindi më 29 maji  të vitit1974 në Tirane, Shqiperi ,është artist vizual (piktor). Jeton dhe punon prej vitesh në Athine, Greqi.

Ekspozita personale.

Tetor 2016 “Mbi dhunën dhe demonë të tjerë”, Desmos Galerie,Paris, France.

  • Janar 2016: “Gjumi i arsyes pjell përbindësha”, Balkan Gallery, Ksnthi, Greqi.
  • Shkurt 1999: “Astrolavos Gallery”, Pire, Greqi, Janar 1996:
  • “Dimokritos Gallery”,Athine, Greqi.