Studentja i përvishet Ramës: Nuk na blini dot siç keni blerë freshistat. Studentët braktisin sallën. –

20/12/2018

Një studente ia tha troç kryeministrit Rama se po bën monolog me ta dhe po luan “kukafshehti” duke takuar veç e veç studentët.

Pjesë nga debati: 

Studenti: Çfarë jemi ne për ju? Jemi lolo të qeverisë?

Rama: Çohu dhe ik. Unë i respektoj të gjithë ata që më shkruaj.

Studente: Nuk ke çfarë më shpejgon. E ke thënë troç dhe më ke marrë në telefon. Nuk na blini dot siç keni blerë 100 apo 100 freshista. Nuk na kërcënoni dot duke na thënë që do t’u heqim prindërit nga puna apo duke na kërcënuar. Ky nuk është dialog por i manipuluar. Dialogu duhet të ishte bërë me të gjithë studentët dhe jo veç e veç. Po luani atë lojën kukafshehti. Këtë keni bërë me të gjitha universitetet.

Ora  News.tv.